Dette er ikke verdens undergang, men I skal tage jer selv alvorligt, og gøre noget ved situationen. Det er situationer fra fortiden, som er skyld i denne hændelse af angst, frygt, bekymring og følelse af håbløshed, som I allesammen føler lige nu. I har fået flere advarselskort med en påmindelse om at trække jer tilbage og se tingene mere tingene klart, så I kunne undgå denne katastrofe der hersker lige nu. I har selv skabt denne smerte, da jeres tanker ikke har afspejlet virkeligheden, som den er. I bevæger jer i en forestillingsverden, hvor I bruger mange kræfter og megen energi på, at træffe de forkerte beslutninger. I må erkende dette destruktive mønster, hvis dette ikke skal blive verdens undergang.

I skal finde en vej til at slippe dette destruktive mønster, så I kan leve jeres liv, mens I ser virkeligheden i øjnene og gør noget ved det skete. Så I kan komme videre og slippe den frygt og de bekymringer som tynger og begrænser jer. I skal kaste jer ind i kampen, hvis I skal opnå den store forandring, I alle har ventet på. I skal være fastbesluttet på at kæmpe ekstra hårdt for denne sag og ikke længere holde jer selv tilbage. Det er nu der er brug for jeres mentale klarhed, så I alle kan kontrollere jeres praktiske fornuft. Hvis der skal ske store ændringer er I nødt til at gå imod strømmen og turde tage en risiko. I skal kaste jer ind i kampen for at opnå mere viden og samtidig få en dybere indsigt i området. I skal lægge rejsetasken på hylden og finde vandrestokken frem og bevæge jer ind i områder i ikke tidligere har haft erfaring med.

I skal bruge de nye udfordringer, til nye erfaringer, ingen er fritaget fra disse regler. I er alle i samme båd, på vej ud i en ny verden, fyldt af nye oplevelser. Jeres fremtidige succes opnås i et Guddommeligt Herredømme, hvor tillid til livet og lykken, er nøgleordene for jer som Himmelstræbende sjæl. Denne nye tid vil føre an forskellige steder i Europa sammen med forårets komme, som en overvindelse af døden, og en triumferende genfødsel. I vil handle ud fra indsigt frem for udsyn, og bruge jeres højeste form for viden – visdom. Den visdom som kan hjælpe jer med at finde vejen til frelse, hvis I udvikler jeres indre landskab, og slipper jeres overdrevne stolthed. En forudsætning for jeres videre lærdom er, at erkende, at der er mere end øjet kan se.

Jeres øjne skal se, hvis fokus ikke skal være for snævert. I har brug for oplysning, hvis I skal se alle muligheder og ikke tage ting for givet. Dette er tiden I har forberedt jer på og nogle har håbet ville ske, en udfordring samt en mulighed for endelig at tage en chance og omfavne livet i tillid. Tiden er kommet til at følge jeres hjerte, så I endelig kan opnå enhed på en livsændrende og meget positiv måde. I kan nu opfatte den dybe hengivenhed, som jeres sind mangler for at kunne komme videre til jeres sjæl. I står ved en korsvej, alt hvad I behøver er, at påkalde den engel, som våger over jer og samtidig er den perfekte forbindelse, til at beskytte jeres helbred.

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES