Det er ikke tiden hvor I skal fare aggressivt frem, vær afventende og tænk situationen godt igennem før I handler. Dette er en opfordring til ikke at tage tingene for pålydende, men selv undersøge tingenes tilstand. Situationen er stadig farlig for jer og en indsats nytter noget, der skal stadig udføres et stykke arbejde, før de store forhindringer kan lægges af vejen. (Coronavirus) Det er vigtigt at få øje på de områder af jeres liv, hvor I stadig saboterer hinanden indenfor problematikker forbundet med økonomi. Og i stedet for opnå autoritet og status når det gælder beherskelse og beslutsomhed, hvad angår jeres og andres helbreds anliggender.

Er I beslutsomme i alt hvad der vedrører jeres helbreds anliggender, føres Igennem porten, med muligheder for, at der fødes noget nyt af finansielle initiativer. De fysiske gaver som I modtager, går ud på at gøre jer parate, til et rigt indre og ydre liv. En mulighed for nye økonomiske forbindelser, som vil manifestere nye finansielle initiativer, der gør at I kan starte nyt job eller virksomheder op. I kan se frem til glædelige begivenheder i jeres liv, hvis I hver især løfter det bægre, som symboliserer samhørighed på et højt spirituelt plan. Hvis I respekterer denne kommunikation der karakteriserer begivenhederne lige nu, vil I snart finde tid til at glædes over genforening, gensyn og andre festligheder.

Planeten Venus betyder vækst og genforening på det fysiske niveau af jer selv. Det er planeten for kærlighed og oplysning, som griber jer så voldsomt, at I udnytter de muligheder der opstår og på denne måde afslører jeres bagved liggende ånd. Jeres ubevidste følger naturens gang og udnytter de muligheder, som opstår for den frugtbarhed, jeres hjerte ikke rummer adgang til. Den virkelighed der bliver synlig her styres ikke længere af jeres magtbegær og/eller fysiske virkelighed, men rummer derimod kontakten til jeres dybeste selv.

Det selv, som har problemer med at få økonomien til at slå til, og derfor føler modgang i form af arbejdsløshed eller andre vanskelige omstændigheder. Karakteristisk for jer alle er, jeres manglende tro på en forandring af tingenes tilstand. I ser ikke det oplyste vindue, I gør jer kun bekymringer om penge og jeres egne evner til at håndtere situationen. I skal se situationen som den mulighed den er, for at skabe den transformation, som er en nødvendighed, hvis I skal ligge byggestenen til nye fundamenter. Den som har rigdom og velstand må være i stand til at hjælpe eller støtte andre på deres vej, i denne vanskelige situation.

I alle vanskelige situationer skal I dele jeres lykke med hinanden, det gælder både materielt som følelsesmæssigt, hvilket åbner op for følelsen af, at motiverer og inspirerer andre til at opnå succes i deres projekt. Generøsiteten kan være i form af penge, gaver, støtte, praktisk hjælp, arbejde eller spirituel viden. På denne måde lykkes I med jer selv, hvilket vil give grobund for mere succes fra Universets side.

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES