Foredrag.

Pris: spørg om pris.

Jeanette arbejder med de kræfter som umiddelbart ligger gemt bag den rationelle verden. Her fornemmer hun de hemmeligheder som tidligere har været skjult, men som kan udvikles yderligere, hvis I tør lytte til jeres inderste stemme og følge jeres dybeste følelser. Følelser som gør at I har svært ved at tilgive og give slip. Jeanettes evne til at formidle hjælper jer med forbindelsen mellem følelser og tanker, karakteriseret ved hjælp af jeres egne indre erfaringer. Jeanette har en kreativ energi, som hun via dette foredrag bruger til at lede jer den rette vej. Hendes egen sikkerhed og styrke gør at I får lyst til at bearbejde jeres projektioner og negative følelser.

Følelser som repræsenterer en ekstra dimension, hvorfra I kan hente den viden, som I skal bruge i den menneskelige verden. Jeanette handler altid i kærlighed når hun skal sætte jer i forbindelse med jeres skabelse, og de hændelser I skal blive opmærksomme på undervejs i forløbet. Jeanette bruger begrebet foredrag på en ny og hverdagsagtig måde, som afdækker det menneske der genspejler dette. En visdom som findes via Den åndelige verden hjælper jer, når I ikke selv er bevidste om jeres ubevidste, og derfor bliver destruktive i jeres behov og åndelige Selv. Jeanette er en seriøs og professionel foredragsholder.

Det Jeanettes foredrag lægger op til her, er at I som mennesker, især jer som er særligt sensitive mennesker, kommer til at sammenligne jer selv med andre. Hvilket skaber forvirring, fordi I ikke ser jer selv på en måde, som skaber glæde i jeres liv. I stedet har I fokus på jeres egne mangler, der hvor I har en følelse af, ikke at må være dem I er. I gør alt for at undgå de sider af jer selv, som forbinder jer med følelsen af skyld og skam, og når I har undertrykt følelsen længe nok eksploderer I, fordi I svigter jer selv. Pointen i dette foredrag er netop at skabe opmærksomhed på de steder, hvor I svigter jer selv, så I kan se jeres gaver i spejlet.

 

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

HUSK - Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du automatisk vores cookie og privatlivspolitik

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES