Foredrags navn: Kender du dig selv?

Pris: spørg om pris.

Jeanette arbejder med de kræfter som umiddelbart ligger gemt bag den rationelle verden, hun fornemmer de hemmeligheder som tidligere har været skjult, men som kan udvikles yderligere, hvis vi tør lytte til vores inderste stemme og følger vores dybeste følelser. Følelser som gør at vi har svært ved at tilgive og give slip. Jeanettes evne hjælper os med forbindelsen mellem følelser og tanker, karakteriseret ved hjælp af vores egne indre erfaringer, så vi på denne måde reagerer med ihærdighed og kærlighed til alt hvad der er og har været. Jeanette har en kreativ energi, som hun bruger til at lede os den rette vej. Hendes sikkerhed og styrke bruger hun til at bearbejde vores projektioner og negative følelser, så vi altid finder noget positivt i situationen.

Jeanette repræsenterer en ekstra dimension, hvorfra hun henter viden, som kan bruges i den menneskelige verden. Jeanette handler altid i kærlighed når hun skal sætte os i forbindelse med vores skabelse og de hændelser vi skal blive opmærksomme på, hun bruger Tarotten på en ny og hverdagsagtig måde, som afdækker det menneske der genspejler dette. En visdom som findes via Tarottens verden hjælper hende, hvis vi ikke selv er bevidst om vores ubevidste, og bliver destruktive i vores behov og åndeligt udviklet selv. Jeanette er professionel og ansvarlig for flere mirakuløse hændelser.

Det Jeanette lægger op til her er at vi som mennesker, især særligt sensitive mennesker, kommer til at sammenligne os selv med andre. Hvilket skaber forvirring, fordi vi ikke ser os selv på en måde, som skaber glæde i vores liv. I stedet har vi fokus på vores egne mangler, der hvor vi har en følelse af ikke at må være dem vi er. Vi gør alt for at undgå de sider af os selv, som forbinder os med følelsen af skyld og skam og når vi har undertrykt følelsen længe nok eksploderer det ofte i vredesudbrud. Ofte fordi noget har fulgt os igennem længere tid, hvilket har gjort at vi har svigtet os selv. Vi troede at vi beskyttede os selv og vores sårbarhed ved at holde folk på afstand og så derfor ikke den blide, varme og kærlige person vi alle er inderst inde. I stedet har vi måske følt os anklaget, misforstået, forfulgt og forkert gjort og derfor skældt ud, råbt eller gået vores vej i selvforsvar. Pointen i dette foredrag er at skabe opmærksomhed på de steder, hvor vi svigter os selv, så vi kan se vores gaver i spejlet.

Book fordrag her
close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

HUSK - Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du automatisk vores cookie og privatlivspolitik

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES