Foredrag.

Pris:
Spørg om pris.

Jeanette repræsenterer en ekstra dimension, hvorfra hun henter den viden, som hun bruger i sine foredrag. Til dagligt arbejder hun med de kræfter, som ligger gemt bag den rationelle verden. En verden, som hun bruger, når hun skal sætte jer i forbindelse med jeres skabelse, så I kan lytte til jeres indre stemme og følge jeres dybeste følelser. Følelser, der kan gøre, at I kan have svært ved at tilgive og give slip, fordi forbindelsen mellem jeres tanker og følelser ikke har bearbejdet jeres projektioner. 

Jeres projektioner karakteriseres som en mangel på indre erfaringer. Fordi I har en følelse af ikke at måtte være dem I er, undgår I de sider af jer selv, som er forbundet med følelsen af skyld og skam. Når I har undertrykt følelserne længe nok, bliver I destruktive I jeres behov for at finde kærligheden. Dette foredrag skal derfor bruges til at lede jer den rette vej, så I får lyst til at bearbejde jeres egne projektioner på de områder, som skaber forvirring og gør, at I kommer til at svigte jer selv.

Svigt af jer selv sker, fordi I kommer til at sammenligne jer selv med andre i jeres eget hændelsesforløb. Derfor bruger Jeanette sin professionalisme i sammenspil med sin kreativitet til at afdække dette emne på en ny og hverdagsagtig måde, så I kan genspejle de områder fra den menneskelige verden, der gør at I mangler at se jeres egne gaver i spejlet. 

 

 

 

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES