Har du formået at give dig selv følelsesmæssig tryghed? Hvis ikke, så giv ikke op. Der er mere end nogensinde lagt op til brug af din beslutsomhed og mod. Fuldmåne i Stenbukken, som på alle mulige måder forbereder dig på at arbejde for det der er vigtigt og værdifuldt for dig. Det er nu du skal til at vise dit værd og stå fast på det er dig.

Du er længe blevet forberedt på denne mulighed til at bevise dit værd og til at stå fast på det du skal skabe i dit liv. Men det kræver at du har tillid, også selvom din position ændre sig fra der hvor du er lige nu. Det er en udfordrende situation, men det er hvad der kræves af dig før succesen er i hus, og du bliver i stand til at bekæmpe eventuelle sygdomme.

Hvis du ønsker at bekæmpe dine sygdomme og fuldende cirklen af dit arbejde kræver det spirituel vækst og indsigt. Derfor er tiden inde til at komme videre til noget nyt, som kan styrke dit samarbejde med dig selv og føre dig til et nyt trin af spirituel vækst og udvikling. Et sted hvor du ved hjælp af oplysning får en dyb forståelse for Universet og lærer, at give udtryk for din taknemmelighed.

Du skal gøre brug af taknemmelighed overfor din familie, venner og engle i erkendelse af, at de hjælper dig med dit guddommelige livsformål, som sjæl her på jorden. De forsyner dig allesammen med klart og forståeligt information for at du kan blive den person, som du er kommet til jorden for at være. De afslører alle hvad næste skridt skal være, hvis du er usikker på dit livsformål.

Dit livsformål er dit hjerte, som skal vokse sig dybere og stærkere ved at du skaber noget der healer dine sårede følelser. Med tiden kan forhold forsones, hvis det er baseret på respekt og forståelse for de uenigheder der måtte være imellem jer. Du er en sjæl på rejse og tiden er kommet til at forpligte dig til positive løsninger, som gør at dit hjerte kan springe ud og blomstre, som den vidunderlige skabning du er.

Du som er skabt for at kunne belønne dig selv for dine vidunderlige resultater. Du fortjener så meget at kunne ære dig selv gennem ting store og små ting, som kan opmuntre dig til at fortsætte processen. Så du kan lære at glædes ved selvstændighed og påskønnelsen af at have alenetid. En tid som skal nydes alene, når frugten af dit arbejde modnes omkring dig.

Denne Fuldmåne i Stenbukkens tegn er afslutningen på en udviklingsfase og begyndelsen på en ny. En forlængelse af den Nymåne vi havde d.21/6-20. Solen står i Krebsens tegn, hvilket giver dig mulighed for at komme i kontakt med din dybeste natur. En natur som kender løsningen på alle dine problemer og som kan genoprette harmonien i dit indre.

Så du i dit indre igen kan identificere dig med den du er, hvis du ellers er villig til at tage dit ansvar hjem og gøre det hårde arbejde, som kræves inden belønningerne kommer. Derfor har jeg sat to nye kurser op, som du kan læse om på siden under kurser. Jeg håber at se dig på kurset så du kan få udfoldet det potentiale og de gaver der er meningen med din inkarnation. Du fortjener det så meget. <3

 

 

 

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES