INTRODUKTIONSTILBUD!
I ANLEDNING AF MIT NYE KURSUS “KOMMUNIKATON ET KURSUS KUN FOR MÆND” GÆLDER DETTE TILBUD SEPTEMBER MÅNED UD.

Er du mand og har du spærret dig selv inde i et tårn? Venter du på en ændring i dit liv, som skal få dig til at ændre kurs? Er du nået dertil hvor du har erkendt, at du mangler at tage din tilværelse eller dele af den op til revision, fordi du ikke længere ser tingene i deres rette perspektiv. Føler du dig isoleret og har du mistet kontakten til dine nærmeste, som en konsekvens af din ubalance. 

Har din ubalance allerede gjort, at du opbygger en mur af ord, som beskyttelse mod det kaos du føler. Har ordene fået dig til, at trække dig tilbage, fordi du mangler at opbygge et større overblik end det du allerede har. Modarbejder du fortsat din forandring og fornægter du de omstændigheder, at du har bygget et fængsel fuld af kompleksiteter for dig selv. Mangler du stadig at træffe afgørelser, som kræver dit individuelle ansvar.

Mangler dit ansvar stadig at skærpe bevidstheden overfor steder, hvor du er blevet offer for dine egne begrænsninger. Og holder du stadigvæk fast ved situationer som du mangler at bearbejde, hvis du skal give slip på den mistro og skepsis du har overfor dine omgivelser. Har du har svært ved at slappe af og forsøger du hele tiden at regne folks hensigter ud, fordi du har en fastlåsthed og manglende ro i dig selv.

Har du en manglende ro der generelt gør det svært at have tillid til andre mennesker. Så er dette er en formaning om at du er nødt til at vove noget for at vinde noget, hvis du skal bringe dig selv fremad hvad angår familie, uddannelse, helbred og din økonomiske situation. Du rummer noget ganske unikt og det er på tide at arbejde med denne “beskyttelse” af dig selv, hvis din modningsproces skal blive til noget.

Din modningsproces giver dig mulighed for en begyndelse, hvor du kan beslutte hvad du vil, og gå efter at opnå en ny harmoni i dig selv. Så du på denne måde kan opnå et nyt forhold til andre. Du lærer at bruge alle sider af dig selv, så du fremadrettet kan se hvor der mangler balance, så du ikke længere afviser sider af dig selv. Men i stedet bliver et helt menneske, fordi du ikke længere holder dig adskilt fra dig selv.

Du lærer at frigøre dit “selv” fra dine forældre, så det ikke længere er fastholdt eller begrænset i sit eget barndoms selv. Og på denne måde forhindre dig i at vokse og udvikle dig selv. Du opnår at komme hjem og føle dig velkommen i dig selv, hvilket fuldstændiggøre muligheden for nye begyndelser i dig selv. Tiden kommer igen hvor du kan nyde de daglige rutiner, arbejde og relationer, så du igen kan være stolt af dine resultater.

Resultater som vil afslutte det gamle og hjælpe med at byde det nye velkomment, hvis du forstår at være dig selv tro. Du skal ikke længere kæmpe imod de humørsvingninger, der slører din mentale klarhed, i stedet bliver du autoriteten i dit eget liv. Er der en tendens til selvmedlidenhed så vil du bekæmpe det med viljen.

En vilje som også hjælper dig til at skaber orden i dine tanker og energier. Alt sammen et fundament, som du kan læne dig op af i dit ønske om stabilitet og sikkerhed. Er du nået til det tidspunkt i dit liv, hvor en anden mulighed er at foretrække og har du modet til at se din indre frygt i øjnene? Påtager du dig gerne denne opgave, fordi du er træt af at vende ryggen til dig selv og diverse psykosomatiske sygdomme.

Jeg kan blive din faste følgesvend den næste tid i stedet for de psykosomatiske sygdomme, hvis du altså ønsker at frisætte dig selv og overvinde problemerne med dit mod og din styrke. Du vil kunne udvikle dig på det fysiske og følelsesmæssige område af dig selv, så du i stedet oplever fødslen af nye indre processer.

Processer som giver dig lyst til at leve uden at tænke så meget over tingene, hvis du altså er villig til at leve fuldstændigt i nuet og udnytte de muligheder der opstår, så du ikke længere mister kontakten til dit eget selv uden at opdage, hvad der skete.

MODUL 2

Kurset er bygget op i 3 moduler, hvoraf dette er nr. 2 Du kan vælge at tage kurserne hver for sig eller du kan vælge at tage dem som en pakke af 3, hvilket er anbefalelsesværdigt. Forløbet kommer til at køre over flere gange, hvor du kan hoppe af og på efter behov, hvis du ikke ønsker at købe eller tage alle 3 kurser på en gang.

På kurset vil du opdage

 • Metoder til hvordan du kan transformere dine følelser til noget brugbart for dig selv.
 • 12 mestringsstrategier som ruster dig til at stå overfor følelsesmæssige situationer i dit liv.
 • En forståelse af hvem du er og hvorfor du skal lære dine følelser at arbejde for dig i stedet for omvendt.
 • Kraftfulde metoder til hvordan dine følelser bliver dit stærkeste værktøj i arbejdet med dig selv.
 • Kontrol over dine følelser så du kan skabe et fredfyldt og lykkeligt liv.

DU LÆRE AT KOMMUNIKERE DINE FØLELSER PÅ ANDRE MÅDER END TIDLIGERE LÆRT.

 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært at se dine egne realiteter i øjnene?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært ikke at blive et offer?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært at se dine kendsgerninger i øjnene?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært for din psykologiske proces?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært ikke at blive et offer for dine egne projektioner?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært at kommunikere sandheden?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært ikke at være låst fast af dine negative tankemønstre?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært for andre at spejle sig i dig?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært at få forbindelse til din krop?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært ikke at tage dig selv psykisk til fange?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært for din ydre verden?
 • Har du lært at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det svært at være i din egen energi?

 HVIS DU KAN NIKKE GENKENDENDE TIL OVENSTÅENDE HAR DU NU MULIGHEDEN FOR AT LÆRE EN NY MÅDE, AT RYDDE OP I DINE KOMMUNIKATIONSVANSKELIGHEDER PÅ, SÅ DU KAN FORBLIVE ÆRLIG OVERFOR DIG SELV.

 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør det at du kan se dine realiteter i øjnene.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør at du ikke bliver et offer.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør at du kan se dine kendsgerninger i øjnene.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der kan hjælpe dine psykologiske proces.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der hjælper dig så du ikke bliver et offer for dine egne projektioner.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør at du kan tale din egen sandhed.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der ikke længere holder dig fast i dine egne tankeformer.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der kan hjælpe andre til at spejle sig i dig.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der igen kan give dig forbindelse til din krop.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der gør at du ikke længere tager dig selv psykisk til fange.
 • Du lærer at kommunikere dine følelser på måder,
  der tager udgangspunkt i din indre verden.
 • Du lære at kommunikere dine følelser på måder,
  der handler ud fra din egen energi.

JEG GARANTERER DIG, AT DU EFTER DETTE KURSUS KOMMER TIL AT SIDDE TILBAGE MED DEN BRUGBARE VIDEN, SOM DU SKAL BRUGE TIL AT DANNE DINE RELATIONER MED.

 ALT SAMMEN UD FRA EN NY GRUND ENERGI I DIG SELV, SOM KAN RYKKE DIG FRA 0-100, HVIS DU ØNSKER DET?

Kurset er online og forgår via ZOOM og du modtager et link med en invitation til gruppen når du har betalt. Et enkelt kursus koster 795 Kr. Hvis du vælger at købe alle tre kurser samlet inden d.7/9-20 koster de 2085 Kr. i alt. Du sparer altså 300 Kr. lige ned i lommen.

Beløbet overføres via MobilePay 58988 eller betales her:

Tilmelding er først bindende når beløbet er modtaget. Husk navn og e-mail adresse ved tilmelding.

 • Modul 1 – starter fredag d.11/9-20 mellem kl.10.00-15.00
 • Modul 2 – starter fredag d.18/9-20 mellem kl.10.00-15.00
 • Modul 3 – starter fredag d.25/9-20 mellem kl.10.00-15.00

Tidspunktet varierer alt efter antal deltagere.

Coaching foregår online sammen med resten af gruppen, da filosofien bag er, at andres historie er med til at skabe personlige vækst. Min mission under dette forløb, er at gøre brug af min spirituelle tilgang ved hjælp af coaching, som gør at jeg ser tingene fra en anderledes vinkel. Jeg siger tingene direkte uden at tale dig efter munden og får på denne måde sagt det der skal siges, så dine ord igen kan blive til handlinger, også selvom det kræver kamp eller konflikter.

Jeg arbejder ud fra stærke overbevisninger overfor alt, hvad der skaber lighed og ligevægt mellem modsatrettede energier. Energier som kræver handling i den ydre verden, hvis der skal lyttes til den indre vejledning, der kommer. En vejledning, som kan bringe genforeninger, hvis der skal slippes destruktive tanker, som tynger, fordi det kræver en række besværlige ting.

Følelser og manglende vilje eller evne til at se sandheden blokerer for kærligheden og følelseslivet. Sårbarhed gør hård og tapper for energi i kampen om at opnå, et forhold til familien eller det at skabe en familie. Alt dette er et skridt på udviklingsvejen i at være omsorgsfuld overfor dig selv. Når du har lært dette på trods af dine omstændigheder, kan du se meningen med dit liv.

 TILMELDING SKAL SKE HER: mail@jbmagikeren.com 

Book kursus her
close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

HUSK - Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du automatisk vores cookie og privatlivspolitik

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES