Den visdom jeg har gennemgået de sidste 31/2 år har krævet enormt meget mod, fordi jeg har måtte gå igennem dybe og skræmmende steder, indtil jeg nået bunden af mig selv. En vej der var nødvendig, hvis jeg skulle slippe den modvilje jeg har haft på mine egne skyggesider. Alt det jeg har dømt ude i mig selv, som jeg ikke har ville være med, fordi jeg skammede mig over, at have handlet forkert.

Forkert i forhold til de øjne jeg så mig selv med, fordi jeg ikke ville tage ansvar for at råde bod på det jeg havde mulighed for at gøre anderledes. Skammen og frygten for den kollektive udskamning i familien, som afholdte mig fra, at handle anderledes. I dag kan jeg se på mig selv med anderledes kærlige øjne og vide, at jeg var fanget i skammen uden at kunne træde væk fra denne fordømmelse af mig selv.

En fordømmelse der var lig med et fejlsyn af mig selv. Hvilket jeg ved, fordi jeg i stedet fik muligheden for at opnå en dyb læring på de indre planer af mig selv. Et plan som har givet mig visdommen til, at træde ind i en portal af healings energi, der gør mig i stand til at slippe frygten, så jeg i dag tør handle anderledes end jeg plejer. Frygten for den kollektive udskamning blev læringen for mig via min familie.

En familie hvor vi ikke altid har været parate til at tage debatten i vores indbyrdes forhold, men i stedet har udpeget hinanden til syndebukke, fordi vi alle har været medløbere i hver vores klub. Heldigvis er der sket en bevidstgørelse om hvordan vi kærligt og ærligt kan skabe en mulighed for dyb healing i vores relationer i vores familie, så den ikke fortsat drukner i kampe ingen af os ønsker at være i.

I stedet vil jeg nu bruge mit kunstneriske talent sammen med mit instinkt til, at give jer muligheden for, at kunne manifestere jeres fantastiske værker. Hvis jeres kærlighed og opmærksomhed har fokus på familieanliggender i form af jeres børn, ægteskab eller andre forhold kan I nu være sikre på at opnå et glædeligt resultat. Jeres bestræbelser vil vise sig at være succesfulde og udfolde sig fysisk i den kommende tid i form af belønninger.

Belønninger på det fysiske og følelsesmæssige plan af jer selv, hvis I husker at drage kærlig omsorg for jer selv. I har nu muligheden for, at få tingene gjort, hvilket kan føre jer videre frem mod de muligheder, som nu er blevet sandsynlige og derfor bør forfølges, som løsninger I kan stole på. Det er på tide at komme i gang for de af jer, som skal lære af de endeløse muligheder, der let bliver overset, når I er ulykkelige.

Ulykkelige over negative situationer, der hindre jer i, at finde jeres indre fred, fordi jeres tanker udelukkende er fokuseret på resultater. I stedet skal I forestille jer den nutid og fremtid I ønsker at manifestere og ikke tøve med, at række ud efter dem, der vil hjælpe jer videre på en sund måde. I skal fjerne jer fra andres melodramatiske og negative følelser og på denne måde leve det liv I ønsker, uden at være bekymret. Lysere dage er i vente.

Vent med at lette til I har rettet alt opmærksomheden mod målet for jeres fordybelse. Det er vigtigt at I holder fast på jeres principper og tror på at jeres holdninger er de rigtige. Med tiden bliver det indlysende for dem omkring jer, at de også bliver nødt til at træffe et valg, der involvere jer som mennesker. I kan være forsikret om at tingene vil vise sig til jeres fordel i mægling eller juridiske beslutninger, hvis I bærer sandheden i jeres hjerter.

Hjertet synliggøre jeres mål og objektive dømmekraft, hvis I træffer velgennemtænkte beslutninger, hvor I kæmper for det rigtige. Dette afspejler sig I, at der sker vidunderlige ting i jeres liv indenfor alt, hvad der handler om familie, hjem og nye karrieremuligheder.
Alt sammen en stor mundfuld, hvis der tidligere har været stille omkring jeres aktivitetsniveau. Husk at prioritere jeres opgaver i forholdet til andre, mens I jonglerer rundt.

Rundt omkring sker der en masse lige nu, fordi tiden symboliserer ønsker der går i opfyldelse. Der sker hurtige forandringer og pludselige begivenheder, som bringer øjeblikkelige resultater indenfor alt hvad der er kræver etik og moral. Der hvor hovedet tidligere styrede over hjertet, fordi I var forberedt på kamp. En trussel der symboliserer, at I stadig har brug for noget af det I ser, og spejler hos andre mennesker.

Mennesker der beskæftiger sig med retfærdighed og det at skabe lighed i livet har kvaliteter der henviser til, at de er i en position, hvor de formår, at målrette deres mentale aktivitet og bringe dem til udførsel. Dette fordi deres tanker om at nå i mål kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt giver dem succes på vejen imod deres mål. De forsøger ikke at undslippe deres eget bedrag, men undersøger tingenes tilstand.

En tilstand hvor de ikke tager ting for pålydende, men i stedet konfronterer situationen direkte, selvom den opleves ubehagelig for dem. De tror på at deres indsats nytter noget og at de eneste forhindringer der er i vejen for at udføre arbejdet er dem selv. Gennem indsigt og forståelse fjerner I bekymringer og negative tanker, der giver jer mulighed for at opnå jeres mål og drømme.

Drømme opfyldes når I ikke længere stikker af fra jeres ansvar i form af uhæderlige gerninger, men i stedet finder jeres eget ømmeste punkt, og på denne måde vågner op og erkender, hvad det i virkeligheden er I frygter. Ting som skaber sabotage, ligegyldighed og begrænsninger på de områder af jeres liv, som er vigtige for jer selv at få øje på. Så I kan konfrontere jer selv med virkeligheden og opnå det i af hjertet ønsker jer.

 

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES