Det er blevet tid til at lytte til den indre stemme. Hvis vores intuition skal give os brugbar vejledning, som gør os i stand til at gå efter det vi ønsker os, er det nu vi skal træffe vores valg. Vores håb kan nu realiseres i form af en offentlig anerkendelse, hvis vi forstår at efterlade gamle overbevisninger og måder at gøre tingene på.

Tingene kommer til at præsentere sig selv. Vi ved godt dybt i vores hjerte, hvad der er behov for at gøre, hvis vi skal vokse og udvikle os denne gang også. Vi skal omfavne den nye retning og finde meningen med vores liv, som vi har længtes efter så længe. Denne fuldmåne tilbyder os en uventet åbenbaring i form af en fantastisk gave.

En gave som lover muligheder, lidenskab og inspiration, hvis vi handler på den aktivitet der motiverer os mest. Det er vigtigt endnu engang at understrege, at det ikke nødvendigt at kende alle detaljerne for at skride til handling og komme videre med vores kald. Vi kan derfor nu opleve at blive tilbudt nyt job, forfremmelse eller opstart af egen virksomhed.

Opstart af egen virksomhed vil blive en succes, hvis vi har alle de ressourcer vi behøver. Vi er gennem hele vores liv blevet beredt til dette øjeblik. Alt er muligt og derfor skal vi nu handle med selvtillid, hvis vores kreative løsninger skal manifesteres. Når vi tager initiativet til at kunne leve af vores drøm tvivler vi ikke længere på os selv.

Vores Selv kræver at vi er klar på hvad det er, vi forsøger at opnå. Derfor skal vores projekt give kreative løsninger og synspunkter, som alle kan have glæde af. Ellers skal vi genoverveje om vi har brug for et andet synspunkt, eventuelt i form af en Guddommelig vejledning. Her kan hjælpen komme til os i form af tegn og magiske budskaber.

Magiske budskaber er en hjælp der kommer for at vise os, de tegn vi behøver at vide, for at kunne tage vores næste skridt. Fokuserer vi på vores positive tanker og det vi ønsker os kommer hjælpen når vi behøver den. Vi er aldrig alene i universet. Vi har alle et talent for at vokse personligt, og på denne måde opnå stor økonomisk belønning.

Belønningen kræver dog, at vi har begejstringen og hjertet med i vores professionelle job, hvis vi skal leve succesfuldt af vores kreativitet. Vi skal derfor kun arbejde sammen med personer der deler vores udtryk i det kreative samarbejde, så vi kan blive belønnet når vores arbejde er færdigt. Vi behøver ikke at have en plan først.

Planen er at vi nu skal udvise modighed, troværdighed og venlighed, hvis vi ønsker at vores skytsengel skal udarbejde en forretningsplan, der passer til os på alle måder. Det behøver ikke at vare længe før lyset afspejler sig i vores sind, men det kræver kloge handlinger og hårdt arbejde at sætte fokus på, opmærksomheden i os selv.

Vores Selv kræver at vi træffer beslutningen nu, hvis vi ikke skal blive ved at forholde os betragtende overfor livets foranderligheder. Hengiver vi os tillidsfuldt til forandringerne, vil vores liv blive beriget med en sandhed som skaber retfærdighed og lighed for alt, hvad vi beskæftiger os med i livet af følelsesmæssige ting.

Følelsesmæssige ting som vi skal bruge i nyskabelsen af os selv, så vi kan træffe en beslutning om at slippe alt vores tvivl og følge den livsvej, som vedrører vores sjæl. En opfordring til at vi alle gør os klar til at være os selv tro, når muligheden viser sig inden længe. Vi skal ikke længere begrænse eller holde os selv tilbage.

Tilbage er kun at sige, at vi kan se frem til glade begivenheder i vores liv, hvor den rigdom og overflod vi tilbydes, afhænger af forbindelsen til vores egen kommunikation. Positiv og konstruktiv kommunikation giver nærende følelser. Det er nu vigtige personer kan komme tilbage i vores liv og dele disse følelser med os.

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES