En ny begyndelse er på vej, hvor det du søger svar efter, findes i dig selv. Det er på tide at vende opmærksomheden indad, og stole på produktet af dine dybeste følelser. Du har erfaring nok til at udføre det du ønsker at opnå, hvis du fortsat er åben overfor din intuition.

Din intuition forsyner dig med oplysninger, som kræver, at du ikke svigter din indre vejledning, da en spirituel opvågning vil give dig blomstrende nye muligheder. Der hvor du tidligere har haft vanskeligheder ved at finde retning og føre universets planer ud i livet.

Universet giver dig i den kommende tid en forståelse af, hvor du er på vej hen, hvis du ønsker at finde en dybere mening med livet. Du har længe været beredt til dette øjeblik i dit liv, og hjælpen sker nu på magisk vis i form af uventet held og hjælp i forhold til dine planer.

Planer som viser andre og dig selv at du ikke er i tvivl om din kommende succes og indflydelse i den fysiske verden. Du er længe blevet beredt på dette øjeblik og vejen forude er helt sikker, hvis du følger den livsopgave, som er nødvendig for at manifestere dit Selv.

Et Selv som ønsker at du går i opfyldelse, med det du forsøger at fremtrylle, for på denne måde at åbne porten til paradisets have. Hvor en altomfattende kærlighed fylder dig op fra en uudtømmelig kilde, som bygger på en forbindelse mellem Gud, det Guddommelige og dig.

Du har evnen til at forvandle alt til guld, hvis blot du tror på dig selv og dit hjertes ønsker. Hvilket kræver en personlig udvikling, hvor du lader de overdrevne projektioner falde, som du har overført på venner og fjender. Så du kan blive bevidst om de kræfter der opererer inde i din menneskelige psyke.

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES