Kunne du forestille dig at tilbringe resten af livet i selskab med dig selv? Ikke som et tilbud, men fordi du har en ægte lyst til at snakke og lytte på alt, hvad der omhandler dig selv? Ved en fuldmåne som denne, i et kardinaltegn som vægten, er hemmeligheder ikke længere en mulighed, da de nu har fundet vejen til overfladen og kræver at du er færdig og klar til brug.

For at kunne bruge dig selv 100 procent, kræver det at du behandler dig selv som din egen bedste ven. Det betyder frihed til at være den du er, fordi sandheden sætter alt fri. Du har tidligere bevist at det er umuligt, at forsøge, at skabe en anden version af dig selv – eller den version af dig selv, som du ønsker at du var. Denne fuldmåne handler om at være DIG.

At være dig selv, betyder aldrig at forlade dig selv. Du er skabt til at være elsket, for at leve uden kærlighed er, som en fugl uden vinger. En sådan version af dig selv gør, at du glemmer hvorfor du er til, og derfor udlever du dine energiaftryk igen og igen. Du skal under dine jordiske omstændigheder lære at forbinde dig, med arketypen hos dig selv.

Arketypen hos dig selv er forbundet til dit rodchakra, det er derfor du ser verden ud fra et ufærdigt billede, hvor din ånd ikke fungerer som livets åndedrag. For at rette op på denne bevidsthed, skal du tillade dig selv at slippe fortiden og dens smerte, hvis du skal opnå at se dig selv både forfra og bagfra. En vej du skal gå, hvis du ønsker at trækker energierne hjem.

Energierne er hjemme når du kan være objektiv omkring dig selv, uanset hvad din historie er. Når du ved at du har gjort det bedste i situationen eller relationen uden at føle dig uværdig. Du ved også at din personlighed og følelser har en berettigelse, som gør dig værdig til kærlighed, bare fordi at du er dig. Du forstår vigtigheden af helbredende energi for din krop.

Kroppen ved hvordan det er at bære på det, du bærer på, derfor tilgiver den dig, hvis du til gengæld lover aldrig mere at svigte dig selv, ved at være en anden end den du er. Det er gennem dit personlige liv at du må gøre op med dig selv, om du vil tilgive og give slip, for kun på denne måde bliver du det barn igen, som du aldrig selv fik lov til at være.

 

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES