At leve et liv med Helligånden kræver store beslutninger. Ikke kun fordi du ikke kan se den, men fordi den kræver af dig, at du forholder dig til den og dens virke. En ikke-fysisk størrelse der gør det rigtigt svært at tro på, fordi Gud som repræsentant for denne Guddommelige Helligånd, skal forstærke forståelsen af dig selv.

Forståelsen af dig selv kræver at du dykker ned i de spørgsmål, der skal hjælpe dig til at leve et mere afbalanceret liv. Så du kan fuldføre den opgave, der ligger foran dig og venter på at du træder ud af din komfortzone. Så du kan gennemføre de forandringer du inderst inde ønsker. Kun ved at følge din ånd nærmer du dig Gud.

At nærme sig Gud betyder – en forståelse af det livssyn der gør, at du kan manifestere de drømme der skal åbne døre for dig i fremtiden. At gøre sig billeder af Gud betyder – at du som menneske tror at Guds fremstilling af dig kun kan accepteres, hvis du sår dine frø godt. Du forbinder dit behov for accept med Gudsforståelse.

“Gudsforståelse” er en projektion du bør fokusere på, hvis du skal opnå Helligåndens fremskridt, som ligger i de velsignelser det er at give og modtage kærlighed. En indre visdom, hvor det er nødvendigt med et kompromis, hvis du skal møde den ånd der gør at dit hjerte er i konflikt med sig selv og dit sind.

Dit sind undertrykker nemlig dine følelser, hvis ikke du kalder på ærlighed og åben kommunikation. Ligesom bevidstheden er Helligånden svær at begribe, fordi den er som luft, men det betyder ikke at de følelsesmæssige aspekter ikke eksisterer. Selvom du ikke kan ikke se den har den en betydning ligesom dit åndedræt.

Dit åndedræt viser sig heller ikke, men afspejles alligevel i det der gør dig til et levende menneske. Ligesom det hjælper dig i udforskelsen af dit eget indre Guddommelige lys, som en glorie om dit hovedet eller en glød i dine øjnene. Et lys indblæst fra Guds ånd i et håb om, at du vil søge efter at opdage dit sande selv.

Dit sande selv er ikke fysisk tilstede, men er der hvor Gud byder dig velkommen i form af Helligånden. Du kan derfor altid påkalde Gud eller englene til, at vejlede dig på din vej, når du behøver hjælp eller forståelse i troen tilbage til dig selv. Helligåndens nedstigning skal få dig til at vise dine tanker og følelser åbent.

Når dine tanker og følelser vises åbent fører de ikke længere til en fastlåsthed og manglende ro i dig selv, som gør at du er bange for at vise tillid. I stedet opnår du Helligåndens virke, hvor du forholder dig til talen ud fra ånden i dig selv, som kommer med budskaber om, hvordan du stiller din magt i kærlighedens tjeneste.

 

 

 

 

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES