Fuldmånen i Skyttens tegn handler om at gøre krav på din personlige kraft. At stå fast ved dine meningers mod, ved at sige nej til dem du holder af, for at kunne passe på dig selv. Disse udfordringer skal give dig muligheden for at lære om dine egne indre konflikter, med det formål at træffe valg, der gavner dig personligt.

Personligt kan du forvente belønninger, forfremmelse eller andre former for anerkendelse, hvis du tager imod de opgaver der venter foran dig. Besværligheder som skal vise dig den rigtige retning, så du kan blive stærkere i processen med at slippe det, der skaber drama i dit liv. Så du kan sætte pris på de erfaringer tiden alene giver dig.

Tiden alene er et arbejde, som skal lære dig at balancere mellem arbejdsliv og dit personlige liv, hvilket er afgørende for din fysiske og psykiske sundhed. Hvis du har en oplevelse af, ikke at blive belønnet for dine anstrengelser er tiden inde til at bede andre om hjælp, hvis du ikke skal opleve helbredsproblemer forårsaget af, for stort ansvar og pres.

For stort ansvar og pres opstår når energien bliver for intens. Det er derfor vigtigt at beskytte dig selv mod disse negative energier. Ved at påtage dig de opgaver der ligger og venter foran dig styrker du dit immunforsvar, så du har energi til at udføre det du ønsker at opnå. I den fysiske tilværelse betyder det udvidet indsigt i dig selv.

Udvidet indsigt i dig selv, skal hjælpe dig der hvor du mangler evnen eller viljen til, at se sandheden hos dig selv. Så du kan få øje på at din tilstand afhænger af, om du tør dele din følelsesmæssige situation med din omverden. En gave der står for fred på det indre samt ydre plan af dig selv, hvis du vælger at integrere den.

At integrere dig selv betyder at være opmærksom på, hvordan du udtrykker dine følelser via din kommunikation. Hårde handlinger og skadelige kommentar påvirker dit følelsesliv i en retning, hvor du ikke har mulighed for at gå dybt ind i dig selv. Så jo mere du viser dine følelser åbent og ærligt, jo rigere vil du opleve dit følelses- og kærlighedsliv.

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES