Fuldmånen d.24/7-21 i Løvens tegn handler om – at sige sandheden om hvem du er. En fremgangsmåde der skal få dig til at stå ved dine unikke synspunkter og det der føles rigtigt for dig. Så du kan opnå succes med den virkelighed, som ligger i dybet af dit eget hjerte, hvilket betyder at du ikke længere går på kompromis med din egen sundhed.

Sundhed opstår når du efter langvarig åndelig praksis endelig kan mærke sandheden om hvem du er – og tør skabe dit liv derfra. Hvilket betyder at påtage dig de opgaver som et sandt kærlighedsliv beror på, fordi dine følelser er ægte og du dermed er i integritet med dig selv og dit kald. Et fokus der gør at du kan komme ud i verden og gøre en forskel.

At gøre en forskel i verden betyder at du som menneske kan blive din egen iværksætter, hvis du er opmærksom på ikke at prostituere dig selv for penge. Et arbejde der skal bringe dig medfølelse og forståelse af dybderne i dig selv, så du kan transformere energien inden den bliver til hårde handlinger eller skadelige kommentarer hos andre og dig selv.

Du skal lære dig selv at anstrengelser og selvdisciplin kan betale sig, så du kan genkende dit indre spejlbillede og vedstå dig selv som den arketype du er. I stedet for at få vist de steder, hvor du mangler at vise sandheden om dig selv som energiarbejder, så tak i stedet din krop for at være så tydelig i, hvor du mangler integritet i arbejdet med dig selv.

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES