Som formidler af energi kanaliserer Jeanette budskaber fra Den åndelige verden. Et værdifuldt stykke arbejde, der skal lære jer om formålet med jeres fysiske rejse. Så I kan forfølge jeres drømme og dermed opnå jeres livsformål.

Jeres livsformål skal give jer modet til at forfølge jeres psykiske og intuitive evner, så I kan udvikle jer mod det højere plan af jer selv, som motiverer og inspirerer jer mest. En spirituel rejse, som vil hjælpe med at transformere jeres liv.

At transformere jeres liv betyder at “forvandle” jeres liv, så I kan slippe de ting fra fortiden, der begrænser jeres fysiske tilværelse. Alt sammen muligheder, som vil føre jer mod oplysning i jeres spirituelle vækst og udvikling.

En udvikling, der er nødvendig, hvis I skal opnå kendskab til jeres familiedynamikker samt eventuelle sygdomsforløb. Spirituelle henseender, der skal hjælpe jer med at forstå de symboler og beskeder, som viser vejen hjem til jer selv.

Vejen hjem kræver, at I kaster lys på de områder af jer selv, som mangler positiv feedback, belønning eller anerkendelse, når det gælder jeres tanke – og handlemønstre. En kommunikationsform, der benyttes i tarotkortene.

Tarotkortene er en meget powerfuld løsning, hvor Jeanette åbner porten for de af jer, som ønsker at anskue jer selv ud fra en følelse af accept i jer selv. En proces, der skal hjælpe jer med at fortolke de kort, som jeres guider har til jer.

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES