Nymånen i Løvens tegn opfordre jer til at gøre brug af jeres selvtillid, så I kan komme videre med udviklingen af jeres planer. En aktivitet der er nødvendig, hvis I skal opnå de ønsker, der gør, at I kan få indsigt i jer selv. I skal derfor vælge det der er til jeres eget højeste og bedste, i stedet for at bruge jeres liv på at gøre andre glade.

Glæden kommer i takt med afsløringer indefra jer selv, dette fordi jeres krop er et kraftfuldt intuitivt redskab, der skal gøre jer opmærksom på jeres følelsesmæssige situation. I skal derfor bruge jeres reaktioner til at opnå indsigt i jer selv for på denne måde at kunne følge jeres eget kompas, når det omhandler andre mennesker.

Andre mennesker er på denne måde med til at højne jeres psykiske og åndelige evner, så I lærer at stole på hvad jeres instinkter fortæller jer. Denne form for styrke fører til succes og optimisme, ikke fordi I har heldet med jer, men fordi anstrengelser og selvdisciplin får jer til at udfører jeres planlagte præstationer og projekter.

Projekter som vil føre til et gennembrud i jeres kreative udtryk, hvilket betyder at I opnår ros, anerkendelse og goodwill for jeres præstation i arbejdet med jer selv. En sejr der indikerer, at de anstrengelser I har planlagt for jer selv, nu er udførte og fuldførte på det personlige plan. I er derfor nu til gavn for hele menneskeheden.

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES