Det magiske strejf af engle ved jeres side, skal I bruge konstruktivt og bevidst, hvis I skal opnå livsfremmende ændringer i jeres liv. Selvom I ikke kan se dem, skal I ikke undervurderer den evne og viden de bidrager med til jeres liv. De hjælper jer med at opnå den personlighed, som skal hjælpe jer igennem livets labyrint.

En labyrint som består af familie, venner, arbejde, foreninger og klubber, som alle sammen skal hjælpe jer med at finde vejledning eller støttende personer i livet. Jeres indbyrdes samspil skal bevæge jer fremad, så I kan vise jer selv, at I har evnen til at manifestere det liv I drømmer om, at leve, ud fra den værktøjskasse I har med jer.

Værktøjskassen skal bestå af selvindsigt og bevidsthedsudvikling, hvis I skal opnå de roller og mønstre, som forhindre jer i at opfylde jeres livsformål. Enhver uhensigtsmæssig adfærd kræver derfor, at I planlægger jeres lederskab hvis I skal opnå et højere bevidsthedsplan.

Et bevidsthedsplan, der esoterisk og spirituelt ikke kun fortæller jer hvem I er, men også hjælper jer med at opnå den indre længsel, som skal formidle jeres ord. Så det fundament, der er jeres livstidsdom kan være til inspiration og styrke for andre, som mangler konkrete værktøjer til at tage handling på deres udfordringer i livet.

Udfordringer i livet skal efterlade jer med input til, hvordan I kan ændre jeres overbevisninger, så I kan opnå at hjertet bliver en del af intellektets beslutningsproces. Et samarbejde, som vil give jer balance i de dualiteter, der afspejler jeres personlighedstræk. Dette er jeres “chance” for at gøre erfaringer i jeres bevidstgørelsesproces.

En bevidstgørelsesproces, der kræver, at I åbner jer for alle dimensioner hvis I skal opnå formålet med at gå i “livets skole”. I kan kun genfinde jeres egen enhed og indre harmoni, hvis I udvikler større forståelse for jeres egen modsætning. Et princip fra naturens side, som kræver direkte og ærlig kommunikation I alle forhold.

Jeres forhold til kærlighed og en partner bliver dybere, når I integrerer jeres egne modstridende principper. Fordi det I søger efter i et andet menneske udgør den længsel I har efter jer selv. I bliver hermed parate til at møde spejlet af den partner I selv er.

 

 

 

 

 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES