Natten mellem mandag og tirsdag d.21/10-21, indtræffer en særdeles potent og meget magisk fuldmåne i Fiskens tegn, som kan være afslutningen på en vanskelig situation. For dig, som ikke har fået tømt ud i bagagen gælder det derfor om at finde de egenskaber, der tilhører dig selv, hvis ikke du skal drænes og tynges af dine egne projektioner.

Projektioner der byder på muligheden for at nulstille dig selv, hvis du ikke tillægger andre de egenskaber, som tilhører dig selv. Derfor er denne fuldmåne så eminent. Hvis du derimod vælger at sætte ind med en analyse på alle de områder, hvor du mangler inspiration i troen på dig selv og dine drømme, kan de gå i opfyldelse hvis du følger intuitionen hos dig selv.

Intuitionen hos dig selv skal hjælpe dig med at finde ind til din autentiske kerne, så du kan åbne dit hjerte for Guds skønhed. En balancegang, der kræver, at du åbner dit hjerte for kærligheden så du kan opnå troen på, at du er værd at elske. Et kærlighedsarbejde, der fører til vækkelse af dine psykiske evner når din krop, sind og ånd udgøre et fælles hele.

Et fælles hele forbinder chancen for, at modtage, vigtige budskaber i form af drømme, fornemmelser og indfald. Alt sammen muligheder, der kan ændre hele din livsbane ved en fuldmåne som denne. Men som kræver at du træffer beslutningen om, at besejre den livsstil i den ydre verden, som ikke længere passer til din identitet i din indre verden.

Din indre verden er trænet til, via din intuition, at navigere mod det guddommelige i dig selv. En rejse, der efter mange prøvelser og konfrontationer slutter med, at din menneskelige psyke bliver bærer af den bevidsthed, som er din personlige skæbne. Hvis du altså formår at omsætte rejsen til handling, på det personlige plan, som skal sætte dig i forbindelse med dit selv.

Det personlige plan af dit selv handler om de ubevidste følelsesmæssige temaer, som skal bidrage til, at du lære at holde dine modsætninger i balance. Så du oplever den livskraft det er at være tilstede i dit fysiske legeme. Derfor skal du nu overgive dig i tillid til processen, så du kan opleve den transformation, som genfødslen af dig selv kræver.

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES