De næste tre uger mens Merkur er i retrograd i Vægtens tegn skal du overveje hvilke handlinger, der er påkrævet, hvis du i fremtiden skal have tilbagebetaling af dine energimæssige investeringer. Derfor vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at træffe et valg når det gælder sundhed, arbejde, partnerskab eller andre relationer.

Relationer som disse skal – hvad enten de er romantiske, venskabelige eller karrieremæssigt baseret hjælpe dig med at heale de forbindelser eller melodramatiske situationer, der gør, at du hænger fast i fortiden. Derfor er tiden lige nu – et fremragende tidspunkt at planlægge en livsændring på, hvis du skal manifestere, hvad jeg kalder en livsændring.

En livsændring, der kommer når du forstår – at du er nødt til at slippe de negative tanker, som afholder din sjæl fra at nå dig. En nødvendighed – hvis du ønsker at leve det liv – hvor der aldrig mere skal sås tvivl i dit sind om, at valget bør træffes ud fra hjertet i dig selv. Så du kan undgå fysiske og – eller psykiske lidelser og i stedet bringe lyset med dig.

Når du bringer lyset med dig, undgår du de negative følelser, som skræmmer eller bekymre dig. I stedet skal du fokusere på alt det positive indenfor din synsvinkel, som skal få dig til at vende tilbage til din indre fred. En beslutsomhed, der lønner sig når du påtager dig de følelser fra din fortid, som mangler healing hvis du skal realisere dine mål.

At realisere dine mål kræver udholdenhed og beslutsomhed, hvis ikke din korsvej skal definere hvem du er. Tro derfor på, at der er en årsag til alt hvad der sker – og lad dig på denne måde lede og vejlede henimod din egen autoritet og status. Så du kan lære at det lønner sig at arbejde tjenende for dit eget højere selv.

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES