Anbefalinger

Kære Jeanette ❤️

– Jeg er dybt, dybt taknemmelig for at have deltaget i dit kursus “Følelser vejen til sundhed
og indre succes”.
– Det har givet mig et kærligt skub, som har gjort at jeg endelig blev i stand til at flytte mig og
komme hjem i mig selv.
– Igennem arbejdet med skygger og følelser har jeg lært at se mig selv som jeg er, og ikke
mindst at stå ved mig selv som jeg er.
– Jeg har arbejdet med selvudvikling og gået i masser af god terapi i over 20 år, men aldrig
følt så stor og effektiv hjælp som jeg har fået ved dette kursus.
– Jeanette er magisk i og med at hun er i direkte kontakt med “KILDEN” og jeg er ikke i tvivl
om at hun har hele universet bag sig som sine hjælpere, der også går ind og skubber på
processen.
– Man føler sig i fuldkommen trygge hænder sammen med hende.
– Jeg føler mig transformeret og er så glad for at jeg har fået øje på de mange skyggesider af
mig selv – især de lyse skygger, mine stærke sider, som jeg altid har haft svært ved at
acceptere var en del af mig.
– Jeg har fået fat i mit LYS! Min kreativitet, mine guddommelige evner og har fået endnu et
skub i min proces, hvor jeg er ved at lære at elske mig selv.
– Efter Jeg har taget dette kursus er det ikke længere muligt at pege fingre ad andre da jeg
har fået øje på at jeg selv rummer de sider, jeg ikke bryder mig om ved andre og har fået et
mere kærligt perspektiv på alle mennesker.
– Gør dig selv den tjeneste at tage dette kursus! Hvis du er klar på virkelig at ville flytte dig og
gå ind i processen med alt hvad det indebærer, så vil kurset forandre dig for altid! ❤️

Lene Kieldsen

Anmeldelse af kurset: Følelser, vejen til sundhed og indre succes 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Jeg har haft den store fornøjelse at deltage i ovenstående kursus i et 4 ugers forløb, hvor vi mødtes i et lille trygt onlineforum hver lørdag.
Jeanette er en autentisk kursusleder med hjertet på helt rette sted. Hun besidder stor menneskelig indsigt i de følelsesmæssige udfordringer vi som mennesker stifter bekendtskab med, uanset hvilken vej vi går på i livet. Jeanette er autentisk i det hun siger og vejleder i, da hun har gået vejen selv, og dette krydret med fortællinger fra hendes eget liv og historie gør at man tør flytte sig fra A til B.
Det unikke ved dette kursus, er, at udover viden indenfor skyggearbejde flettes den åndelige del også fint ind i en kontekst der giver mening på et højere plan. Dette kursus er for den deltager, der ønsker forandring og tør og vil face de følelsesmæssige udfordringer i sit indre.

Kristina Søndergaard

Jeg kan varmt anbefale JB-Magikeren ❤️

Jeg har fulgt hende over et år her på Facebook, fået en clairvoyance af hende, læst hendes bog og deltaget på hendes kursus “Følelser – vejen til indre sundhed og succes”.Aldrig har jeg mødt et menneske der rammer så præcist ind i de ting jeg går og tumler med! Hun er super-skarp, 100 % autentisk, i og med hun selv har gået vejen og deler ærligt ud af sine egne erfaringer, og så er og har hun været en kæmpe inspiration og støtte for mig i den proces jeg er i. Især kurset, som jeg netop har afsluttet, har flyttet mig helt ekstremt langt og jeg er dybt taknemmelig for al den hjælp hun har givet mig.  ❤️

Lene Kieldsen

Jeg kan på det varmeste anbefale et besøg

Du bliver aldrig den samme efter et besøg hos Jeanette, hun er yderst positivt
meget dygtig og hjertevarm, du vil ikke være i tvivl om rigtigheden i det hun har at fortælle….
Efter en længere krise i mit liv, fik jeg kontakt med Jeanette, og hold nu op hvor alt passer, imponerende og samtidigt skræmmende men på en positiv måde….
Hun er seriøs og tager sit virke meget alvorligt, og det er fantastisk hvad hun kan fortælle, som hun bestemt ikke på forhånd vidste noget om…
De beskeder og kort tolkningen som jeg modtog er ikke til at tage fejl af, det blev sagt og fortalt meget tydeligt…
Tak for en fantastisk og magisk oplevelse som jeg aldrig glemmer, og det bliver ikke sidste gang jeg besøger dig for råd og vejledning. 

Helle frost

Hej søde dig

Den anden August sidst år fik du en besked igennem til mig, igennem din live korttrækning. Du så min maskuline side mere end min feminine og du så den måde jeg reagerede på. Du så også at jeg gerne ville være gravid når jeg havde styr på mig selv. Du fik en masse tanker og gå på mod sat i gang hos mig. Nu har jeg fået styr på mig selv og min angst. Min angst gjorde at jeg reagerede meget maskulint og jeg undertrykkede min feminine side, men nu er jeg er gravid og venter barn til November. Tak for din hjælp.

Sandie Larsen

Endnu engang tak

Du forstår slet ikke hvor meget du har hjulpet mig. Har lyttet flere gange og har fået rigtig meget nyttigt ud af det, og et nyt perspektiv på min situation. Jeg havde givet op og var på vej til at trække mig helt fra det spirituelle og selvudvikling. Men du fik sagt det der skulle til for at jeg fik fornyet mod, og tage det ansvar du nævner. Tak for dig og dine evner, og at du deler dine egne erfaringer. 

Pernille Hjort

Jeg kan relatere så meget til de fleste af dine oplæg – og er vild med måden du formulere dig på, så jeg vil glæde mig til at læse bogen. 

Bettina Maimann

Det kunne vist ikke tolkes mere præcist. Det er lige det jeg går og tumler med…..at bryde fri af familiens forventninger. Har brug for at kunne være mig selv og selv bestemme hvad jeg vil <3 Mange tak skal du have.

Pernille Dehli

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES