Jeanette Broszka

Jeanette Broszka er indehaver af JBMagikeren og har skrevet bogen “Følelser vejen til sundhed og indre succes”.      Jeanette bygger sit liv ud fra principper som harmoni og gensidig respekt. Hun står for alt hvad der er kærligt og ved at jo mere hun elsker sig selv, jo mere tiltrækkende virker hun på andre. Jeanette symboliserer en sammensmeltningen af energier, der tilsammen gør hende større og stærkere som menneske. Når Jeanette er lykkes som menneske med at bringe sig selv op på et nyt niveau af indre harmoni er det fordi, hun er blevet i stand til at give og modtage kærlighed.

Kærligheden giver hende succes i hendes liv. Jeanette har mødt mange vanskeligheder på sin vej, men har været udholdende nok til at overvinde dem. Mange er de gange, hvor hun har været drænet for energi på sin vej mod succes, men aldrig har det fået lov at danne hendes fundament. Jeanette har en grundlæggende tillid til sin egen styrke når det gælder afklaring af problemer og visioner.

Jeanettes visioner handler om medfølelse og sympati, som hun videregiver i sine budskaber til sin omverden. Budskaber hvor hun lader sit indre følelsesbetonet selv komme til udtryk så vi kan opleve emotionel integritet, i form af sand kærlighed og hengivenhed. Når Jeanette kan vise sine følelser åbent og leve et rigt følelses – og kærlighedsliv er det fordi hendes handlinger er inspireret af hendes drømme, hvilket gør at hun kan komme i harmoni med sin krop, følelser og tanker.

Jeanettes tanker har flyttet fokus fra personligheden til hendes sjæl, tilsammen udgør de nu centrum for hendes psykiske helhed. En helhed der har ført til en dybdegående og permanent forandring i hendes bevidsthed. Hendes selv, er blevet en realitet efter at hun begyndte at kunne lide sig selv. Jeanette er glad og tilfreds i sin tilværelse og stoler på de dybere strømme i livet og lader sig flyde med derhen, hvor hendes engel guider hende.
Hun undgår at bekymre sig om ting der ikke eksisterer.

Jeanette ved at hendes eksistens er en del af den evige livscyklus med fødsel, liv, død og genfødsel. Hun har lært at træffe beslutninger på de forskellige områder af sit liv, som kræver balance mellem egne og andres behov. Hun lader sig ikke længere bringe ud af fatning, men følger sine følelsers bevægelser. Jeanette accepterer tings foranderlighed og er åben overfor enhver ny situation, da hun tror på at forandringerne beriger hende og vil føre
til resultater, som vil skabe succes og opfyldelse af hendes mål.

Mål der har gjort at hun ikke har givet op og som har bevist, at det aldrig er for sent at opøve nye færdigheder eller skifte retning i livet. Jeanette har helliget sig dette specifikke projekt for at lære, at praktisere det, at fuldbyrde sin drøm om et selvstændigt erhverv. Selvdisciplin, fordybelse, tillid og fokus har givet hende fuldbyrdelse gennem sit arbejde. Jeanette har haft problemer med at få økonomien til at slå til. Hun har kæmpet med vanskeligheder i form af afvisning og andre negative omstændigheder, hvor folk ikke har set andet end deres egne lidelser og/eller bekymringer.

Bekymringer som har afholdt dem fra at se efter en lejlighed til forandring. Fordi de generelt har en følelse af usikkerhed, bekymring og smerte og ikke forholder sig til hvad smerten vil fortælle dem og hvad der ligger bag. Jeanette har befriet sig selv fra den ændring og transformation som situationen krævede ved hjælp af kommunikation. Jeanette har arbejdet med de følelser af gamle mønstre inden i sig, så hun nu kan være i nutiden i stedet for i
fortiden og fremtiden.

Fremtiden ligger byggestenen til nye muligheder. Når vi forbliver tro mod vores personlige principper får vi herredømmet over de tre verdener (krop, sjæl og ånd) som åbner en port til en ny verden med større bevidsthed. Jeanette er symbolet på hvad forandring og fremgang kan gøre når vi renser os selv og stræber efter forbindelse til det Guddommelige. Jeanette er Guds talsmand, det instinkt i den menneskelige psyke, som gør det vanskeligt at
forholde sig til på en menneskelig måde.

En måde der har påvirket hendes indre, før hun blev opmærksom på de overdrevne projektioner hun har set hos andre mennesker, og blev bevidst om de stærke kræfter der opererede inden i hende. Hun er en ildsjæl med energi, erfaring og entusiasme til at lede og motivere dem omkring sig, fordi hun tør være anderledes og forsøge det der umiddelbart synes umuligt. Jeanette er i kontakt med sin optimistiske og visionære side og er derfor i
stand til at rydde alle forhindringer og blokeringer af vejen.

Vejen frem har været og er stadig styret af gavmildhed, venlighed, optimisme, selvsikkerhed, frygtløshed, handling, lidenskab, ærlighed, motivation, slip af kontrol, samt at turde være anderledes. Jeanette har husket at dele sin tid, viden, visdom og økonomi med andre omkring sig og har derfor ikke kun været den som har modtaget i udvekslingen. Som en sidegevinst har hun lært at være beskeden og taknemmelig overfor det der har motiveret og
inspireret hende undervejs i forløbet.

I forløbet har Jeanette været villig til at tage chancer og stole på sin intuition når det gælder penge, generøsitet, spiritualitet, støtte, retfærdighed, lighed og belønning. Og derfor kan hun nu opleve glade begivenheder, hvor flere fra hendes fortid kommer tilbage i hendes liv. Og tilsammen kan de glædes over den kærlighed og kommunikation, der omhandler de følelser, de hver især har. Fordi hun har turde dele sine inderste følelser og har respekteret sine medmennesker er det nu blevet tid for hende, at motivere os andre til at kommunikere vores følelser.

De følelser som er parate til at se dagens lys, hvis vi tør bringe dem frem, lave spændende planer og tænke stort i alt det vi brænder for. En lidenskab der endnu ikke er udfoldet fra vores indre kreative og dens potentiale. En kraft som ønsker at komme til udtryk og skabe begejstring, åbenhed, befrielse, glæde, ny energi og udvidende opfattelsesevne, som hjælper os med at forholde os til vores problematikker på en ligefrem og fornuftig måde.
Og som kræver at vi er indstillet og parat til at gøre hvad der skal til.

Hvis vi er parat til at gøre hvad der skal til og værdsætter os selv på en ny måde vil vi kunne opnå frugtbarhed, rigdom, uafhængighed, lykke, visdom, fredfyldthed og kærlighed. Alt sammen noget som giver livet mening i den fysiske verden og som hjælper os til, hvordan vores relationer kan beriges. Med andre ord hvor vi har undertrykte følelser, forsvarsmekanismer, angst for andre eller undertrykt vrede og derfor mangler at blive afbalanceret.

Balance og dybere indsigt kan tolkes ud fra den position det har i vores Tarot oplæg og dets placeringer viser noget om forholdet til vores potentiale for fornyet tænkning, samt vores intellektuelle og mentale formåen. Hvilket betyder at vores evne til at få nye ideer og beherske tankens kraft alt sammen skal tages med i betragtningen, hvis vi ønsker at starte en ny rejse og anvende Jeanettes ideer helt konkret i vores liv. Så vi kan gøre os fri af det som binder os.

Vi har muligheden for at træde ind i den solrige verden der er karakteriseret ved ren viden, hvor vi kan komme i forbindelse med vores dybeste natur, som kender løsningen på alle vores problemer. Jeanette har overvundet mørket i sig selv og livet er ikke længere en udfordring der skal tages op, men en oplevelse der skal nydes, fordi hun har skabt en bevidst forbindelse til sit indre barn. Det hellige sted hvor “det skjulte” er blive hentet sikkert
frem i lyset og har ført til dybe indsigter. Indsigter som har gjort at Jeanette har genoptaget forbindelsen til sin egen guddom, som er kilden til alt på liv på jorden.

 

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

HUSK - Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du automatisk vores cookie og privatlivspolitik

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES