Jeanette Broszka

Jeanette Broszka er indehaver af JBMagikeren og har skrevet bogen “Følelser vejen til sundhed og indre succes”.      Jeanette bygger sit liv ud fra principper om harmoni og gensidig respekt. Hun står for alt hvad der er kærligt og ved at jo mere hun elsker sig selv, jo mere tiltrækkende virker hun på andre. Jeanette symboliserer en sammensmeltning af energier. Når Jeanette er lykkedes som menneske med at bringe sig selv op på et nyt niveau af indre harmoni er det fordi, hun er blevet i stand til at give og modtage kærlighed.

Kærligheden giver Jeanette succes i hendes liv. Selv om hun har mødt mange vanskeligheder på sin vej, har hun været udholdende nok til at overvinde dem. Hvilket har dannet hendes fundament. Jeanette udviser medfølelse og sympati når hun videregiver sine budskaber fra Den åndelige verden. Hun lader sit indre, følelsesbetonet selv komme til udtryk, så I kan opleve emotionel integritet i form af sand kærlighed og hengivenhed. Jeanette er i harmoni med sin krop, følelser og tanker, fordi hun har ladet sig inspirere af sine drømme.

Jeanettes drømme har flyttet fokus fra personligheden til hendes sjæl. Tilsammen udgør de nu centrum for hendes psykiske helhed. En helhed der har ført til en dybdegående og permanent forandring i hendes bevidsthed. Jeanettes Selv er blevet en realitet efter, at hun begyndte at kunne lide sig selv. Jeanette er glad og tilfreds i sin tilværelse og stoler på de dybere strømme i livet og lader sig flyde med derhen, hvor hendes engle guider hende. Hun undgår at bekymre sig om ting der ikke eksisterer.

Jeanette ved at hendes eksistens er en del af den evige livscyklus med fødsel, liv, død og genfødsel. Hun har lært at træffe beslutninger på de forskellige områder af sit liv, som kræver balance mellem egne og andres behov. Hun lader sig ikke længere bringe ud af fatning, men følger sine følelsers bevægelser. Jeanette accepterer tings foranderlighed og er åben overfor enhver ny situation, da hun tror på at forandringerne beriger hende og vil føre til resultater, som vil skabe succes og opfyldelse af hendes mål.

Jeanettes mål har gjort, at hun ikke har givet op undervejs og derfor har hun bevist, at det aldrig er for sent at opøve nye færdigheder eller skifte retning i livet. Jeanette har helliget sig dette specifikke projekt for at lære, at praktisere det, at fuldbyrde sin drøm om et selvstændigt erhverv. Selvdisciplin, fordybelse, tillid og fokus har givet hende fuldbyrdelse gennem sit arbejde. Hun har kæmpet med vanskeligheder i form af afvisning undervejs, der hvor folk ikke har set andet end deres egne lidelser og/eller bekymringer.

Bekymringer som har afholdt dem fra at se efter en lejlighed til forandring. Fordi de generelt har en følelse af usikkerhed, bekymring og smerte. Og derved ikke forholder sig til, hvad smerten forsøger at fortælle dem, og hvad der ligger bag smerten. Jeanette har befriet sig selv fra den ændring og transformation, som situationen krævede ved hjælp af kommunikation. Jeanette har arbejdet med de følelser af gamle mønstre inden i sig der gør, at hun nu kan være i nutiden i stedet for i fortiden eller i fremtiden.

Fremtiden ligger byggestenen til nye muligheder. Når I forbliver tro mod jeres personlige principper får I herredømmet over de tre verdener krop, sjæl og ånd, som åbner en port til en ny verden af større bevidsthed. Jeanette er symbolet på hvad forandring og fremgang kan gøre, når I renser jer selv og stræber efter forbindelse til det Guddommelige. Jeanette er Guds talskvinde, det instinkt i den menneskelige psyke der gør det vanskeligt, at forholde sig til på en menneskelig måde på grund af de overdrevne projektioner I ser hos andre mennesker.

Jeanette er en ildsjæl med energi, erfaring og entusiasme til at lede og motivere dem omkring sig, fordi hun tør være anderledes og forsøge det der umiddelbart synes umuligt. Hun er i kontakt med sin optimistiske og visionære side og er derfor i stand til at rydde alle forhindringer og blokeringer af vejen. Jeanette husker at dele sin tid, viden, visdom og økonomi med andre omkring sig og er derfor ikke kun den, som modtager i udvekslingen. I forløbet har Jeanette været villig til at tage chancer og stole på sin intuition.

En intuition der er krævet når det gælder økonomi, spiritualitet, retfærdighed og belønning. Og derfor kan Jeanette nu opleve glade begivenheder, hvor flere fra hendes fortid kommer tilbage i hendes liv. Og tilsammen kan de glædes over den kærlighed og kommunikation, der omhandler de følelser, de hver især har. Fordi Jeanette har turde dele sine inderste følelser og har respekteret sine medmennesker, er det nu blevet tid for hende til at motivere jer andre til at kommunikere jeres følelser.

Jeres følelser er parate til at se dagens lys, hvis I tør forholde jer til jeres problematikker på en ligefrem og fornuftig måde. Hvilket kræver at I er indstillet og parate til at gøre hvad der skal til, hvis I skal værdsætter jer selv på en ny og anderledes måde. Alt sammen noget som giver livet mening i den fysiske verden og som hjælper jer til, hvordan jeres relationer kan beriges, der hvor I har undertrykte følelser, forsvarsmekanismer, angst eller undertrykt vrede og derfor mangler at blive afbalanceret.

Jeres balance kan tolkes ud fra den position det har i jeres Tarot oplæg. Hvilket viser jer jeres potentiale for fornyet tænkning, samt evnen til at få nye ideer. Så I kan komme i forbindelse med jeres dybeste natur, som kender løsningen på alle jeres problemer. Jeanette har overvundet mørket i sig selv og livet er derfor ikke længere en udfordring, der skal tages op, men en oplevelse der skal nydes, fordi hun har skabt en bevidst forbindelse til sit indre barn. En guddom, som er kilden til alt på liv på jorden.

 

close

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

HUSK - Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du automatisk vores cookie og privatlivspolitik

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES