Jeanette Broszka

Jeanette Broszka er indehaver af JBMagikeren og forfatter af bogen “Følelser, vejen til sundhed og indre succes”. Jeanette bygger sit liv ud fra principper om harmoni og gensidig respekt og står for alt, der er kærligt. Jeanette har mødt mange vanskeligheder på sin vej, hvilket har dannet hendes fundament. Derfor er hun nu i stand til, via sit indre følelsesbetonede selv, at videregive budskaber fra den åndelige verden, så du kan opleve emotionel harmoni i din krop, følelser og tanker.

Jeanettes tanker har flyttet fokus fra personligheden til hendes sjæl, som nu udgør hendes bevidsthed. Jeanettes Selv er blevet en realitet, fordi det er lykkedes hende at lade sig guide af sit eget Højere jeg. Jeanette er symbolet på, at du kan opnå forbindelse til dit Guddommelige Selv, hvis du er villig til at tage chancer og stole på din intuition. Jeanette er beviset på, at det aldrig er for sent at skabe den transformation, der skal få dig til at værdsætte dig selv og dine drømme på ny.

Jeanettes drøm om et selvstændigt erhverv er lykkedes, fordi hun bevidst har lært sig selv at kommunikere fra sit indre barn i de relationer, som tidligere skabte angst og vrede. Jeanette har opnået forbindelse til sin egen visdom, hvor adelsmærket er tarotkort, en terapiform, som anerkender din egen sjæls natur. Jeanettes tolkning af netop dit tarotoplæg skal gøre dig i stand til at møde mørket hos dig selv, så du kan opnå bevidsthed om de kræfter, der opererer inden i dig. 

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES