Jeanette Broszka

Jeanette har gjort krav på sin sjæls stemme, fordi hun har valgt at følge sit hjerte. En drøm er gået i opfyldelse og hun kan nu dedikere sit liv til det, der er hendes livsformål. Jeanette har opnået kontakten til sin sjæl, fordi hun aldrig er gået på kompromis med sin egen tro. En overbevisning, der har gjort det muligt for hende at trække projektionen af sin egen Guddommelighed hjem. En visdom, der nu indgår som en del af tilbuddet i Jeanettes Guddommelige behandlinger.

Jeanettes Guddommelige behandlinger kan hjælpe dig med at opfylde din drøm, så du kan sole dig i skæret af det bemærkelsesværdige talent, som er din skæbne. Begivenheder, oplevelser og udfordringer, der alle er i overensstemmelse med Den Guddommelige Lov, der har til formål at oplyse dig på vejen. En strækning af ufravigelige krav, som du skal tilbagelægge, hvis du skal forhindre sygdom i at sprede mørke i de områder, der indtil nu har styret og kontrolleret dit liv. 

Dit liv kan du opnå støtte til i Jeanettes FB gruppe “Kommunikation – Vejen til dine følelsers sundhed”. En spirituel gruppe af ligesindede, der alle har det tilfælles at den traditionelle tilgang til udfordringerne ikke længere flytter tingene i en anden retning. Jeanette vejleder mundtligt eller skriftligt i de henseender, der angår dig selv, dine familieforhold, dit forløb og dine synspunkter. Et grundsyn, der skal danne rammen for din livsopfattelse, hvis du ønsker optagelse i gruppen.

 

Seneste indlæg

Danish DA English EN German DE Italian IT Spanish ES